O nama

Mi smo proizvodnja ekoloske kozmetike na otoku Mljetu, poznatom kao najzeleniji Hrvatski otok.

U svojoj proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije sirovine iz oranskog uzgoja koje daljnjom obradom pretvaramo u baze za proizvode, etericna ulja, te u konacnici u najkvalitetniju kozmetiku.

Obzirom da smo se opredjelili na kvalitetu, a ne kvantitetu svi nasi proizvodi, kako bi se sacuvala sva ljekovita i hranjiva svojstva biljaka rade se rucno, bez industriskih pomagala i dodataka.

U svojoj proizvodnji ne koristimo umjetne boje, parabene, alkohol ni naftne sulfate, te nijedan nas proizvod nije testiran na zivotinjama.

Zbog sve veceg broja upita, od 1.8.2018. uvodimo novi dio u nase poslovanje, i to u vidu edukacijskih radionica, koje cemo odrzavati u vise gradova u Hrvatskoj, ali i za sve vas koji niste u mogucnosti biti dio radionica pripremamo on line seminare.

Kroz radionice cemo vas poduciti kako pravilno koristiti biljke, etericna ulja, neke sastojke i stvari koje imate kod kuce a koji vam itekako mogu biti kosrisni u njezi lica i  tijela, takoder s pocetkom ciklusa saminara i radionica, imati cete mogucnost direktno od nas kupiti materijal i opremu za vlastitu izradu kozmetike, o svemu vise uskoro….

Tvornica Snova

Zadublje 45, 20225 Babino Polje, otok Mljet

kontak: milenaulic@tvornicasnova.com

095 511 75 73